Főoldal Hírek CMG MODOK Skinek Chat Magunkról Elérhetőségünk
 

Röviden a terveinkről:

 

A csapatunk előreláthatólag 2012-ig fog működni.

Évi maximum 2-3 MOD kiadása.

Amikor kész akkor kész elvet valljuk és alkalmazzuk. Tehát felesleges kérdezgetni, hogy kb. mikor készül el ez vagy az. Amint elkészül fent lesz az oldalon.

Minden MODDER csapat életében van egy nagy dobás. Egy nagy MOD. Igen így lesz ez nálunk is. Az a nagy MOD valószínűleg 2012-ben jelenik majd, meg addig dolgozunk majd rajta. Egyetlen hasonlóan nagy MOD készült csak eddig de az nem ma volt és már sehol nem is található az a MOD. A miénk is hasonló lesz csak más kategóriában, készül. Több részletet nem árulnék el róla. Legyen meglepetés csakúgy, mint a készülő munkáink. Annyit elárulok, hogy készül egy 2009-es MOD mely az egyik tagunk ligájának lesz de, feltesszük az oldalra, mint bemutatkozó munkát.

2009.12.16.

 

 

 

Megalakult a CMG (Connew Modding Group)!

 

2009.12.10.-e emlékezetes dátum marad számunkra hiszen azon a napon alakult kis csapatunk MODDER csapattá. Eredetileg 3 fővel indultunk volna de, hamar kaptunk segítséget az NL Team két tagjától. Azóta öten vagyunk. Az eredeti 3 fős csapatból mindhárman e téren kezdők vagyunk de nem amatőrök. Láttuk eleget már korábban az NL Team, hogy készít ezt-azt. A CMG név, pedig a magyarok számára biztos ismerős lehet főként a Colin McRae rajongók körében.

Igen úgy van: Colin-McRae-Group.extra.hu Azok bizony mi voltunk illetve a bátyám és Lauda valamint az ő öccse.

Több mint 80-an autófestést és számtalan kiegészítőt valamint egy átalakított MODOT láthattatok már tőlünk. Röviden ezzel azt akarom mondani, nem vagyunk totál bénák csak eddig nem az F-1 terén voltunk ismertek. Kb: 1-1,5 évvel ezelőtt mikor az extrások törölték a tárhelyünket (a mai napig nem tudom miért) úgy döntöttünk valami újba kezdünk.

Sokfelé kalandoztunk, és sok dologba belevágtunk még végül az NL Team egy MODIFIKÁCIÓJÁHOZ, segédkeztünk. Igaz nem Formula-1-es MOD volt de mi akkor tudtuk, hogy hasonlóan hozzájuk mi is MODOKAT szeretnénk készíteni. Most itt tartunk:

Van új honlapunk, van csapatunk, van támogatónk, számítógép használati lehetőség, stb…

Tehát indulásra készek vagyunk. Remélem az első munkánk, mihamarabb elkészül és elnyeri tetszéseteket.

 

2009.12.14.

 

 www.cmg.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!